20.02.2017 Poznati Zabava

Kristina Radenković: Imam potrebu da sve vreme provodim pored Tare

Od kada je pre deset meseci rodila ćerku Taru, životni priroriteti voditeljke Kristine Radenković u potpunosti su se promenili. “Promenila sam se, nabolje. Kao i svaka majka sada imam drugi centar sveta, to više nisam ja. Sve je podređeno Tari i njenim željama.”

Dok nije dobila Taru tvrdila je da neće biti jedna od onih majki koje okolinu gnjave pričama o uspesima svoje dece, ali sad jedva čeka da drugaricama prepriča svaki detalj kćerkinog odrastanja.
“Ne prepoznajem sebe. Hvalim se, ne mogu da prestanem da pričam, jedva sam se suzdržala da ne pozovem sve drugarice i kažem im kako je Tara prohodala u devetom mesecu. Ali kad me neka od njih nazove, odmah je o tome obavestim. Ne razlikujem se nimalo od ostalih mama, imam potrebu da sve vreme provodim pored svoje devojčice. Ako negde i izađem na pola sata, već mi nedostaje i razmišljam kako mi se nigde ne ide bez nje.”

Kristina ponosno napominje da sama brine o bebi. “Bake su vrlo vitalne i rade, i kad baš moram da odem iz kuće zbog posla onda vozim dete kod njih. Tačno je da svi hoće da nam pomognu, ali mi to ne koristimo. Tako je od prvog dana kad sam došla iz porodilišta. Smatram da žena sama treba da se bavi svojim detetom. Osim toga, dojim, pa nema potrebe da neko drugi hrani moju ćerku u tri ujutru. Sve ono čime su mi pretili dok sam bila u drugom stanju, te biće ovako i onako, pokazalo se netačnim. Mislim da sve zavisi od stava majke, njene energije. “
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije