26.12.2022 Porodica

Pokloni NIS-a za nove nade

Roditeljstvo je jedna od najlepših, ali i najodgovornijih životnih uloga. Nema veće radosti od roditeljske kada prvi put čuju glas svog deteta i prvi put ga dodirnu. U iščekivanju tog velikog trenutka i zbog treme koju osećamo zbog prinove često strepimo da li je sve spremno za dolazak bebe u dom. Kako bi mame bile spokojne i mogle da se u potpunosti posvete detetu i svom oporavku, kompanija NIS je pripremila 225 poklon paketa za po 15 prvorođenih beba u 2023. godini u 15 gradova širom Srbije.

Paketi sadrže domaće proizvode za negu i odevanje beba, neophodne za bebine prve dane po izlasku iz porodilišta. Zaposleni kompanije NIS, članovi Kluba volontera, dodatno su obogatili poklon pakete  donirajući pelene za jednokratnu upotrebu. Ove vredne poklone dobiće bebe i mame u porodilištima u Vranju, Zaječaru, Leskovcu, Kruševcu, Boru, Ćupriji, Paraćinu, Knjaževcu, Sremskoj Mitrovici, Užicu, Pirotu, Loznici, Šapcu, Vršcu i Valjevu.

Ova novogodišnja akcija je deo nacionalne kampanje „Da se nove nade rode“ kompanije NIS, čiji je cilj podrška zdravstvenim ustanovama u oblasti reproduktivnog zdravlja i pomoć parovima u procesu vantelesne oplodnje u cilju povećanja nataliteta. U okviru ove kampanje kompanija NIS je u 2022. godini podržala 40 zdravstvenih ustanova u više od 30 gradova i opština u našoj zemlji. Podržane ustanove se bave reproduktivnim zdravljem na različitim nivoima zdravstvene zaštite, a zahvaljujući kompaniji NIS dobiće savremenu medicinsku opremu za dijagnostiku i lečenje.

Na ovaj način kompanija NIS pridružila se važnom nacionalnom cilju – da se natalitet u našoj zemlji poveća i da nam se u narednim godinama rodi što više beba, naših novih nada.
još iz kategorije