17.12.2016 Zanimljivosti

Bravo za heroje: Kraljevčani spasili ženu i bebu iz požara

Kraljevčani Predrag Ilić, Milojko Nikolić, Filip Ilić i njihov beogradski prijatelj Mirko Šijan spasili su dve žene i šestomesečnu bebu sigurne smrti u gustom dimu punom otrova.
Guliver/Getty

Guliver/Getty

 Prava drama u Kraljevu započela je oko dva sata po ponoći, kada je izbio požar u podrumu višespratnice, gde su gorela dva automobila.
– Čim sam čuo za požar u garaži naše zgrade udaljene od mog kafića svega par stotina metara, uplašen za porodicu, potrčao sam kući, a za mnom su pojurili i prijatelj Milojko, sinovac Filip i njegov mladi prijatelj Mirko Šijan, koji se igrom slučaja zatekao u kafiću – priseća se Ilić, koji je sa prijateljima ostao kako bi zatvorio kafić.
Samo što se sa prijateljima popeo na sedmi sprat kako bi zbrinuo suprugu i ćerku, prvo su čuli zapomaganje komšinice Verice, koja se gušila u gustom crnom dimu što je kroz hodnike, vrata i prozore kuljao u sve stanove. Odmah su evakuisali komšinicu na bezbednije mesto.
– Dok su se o Verici starali Filip i Mirko, koji se potom od dima i gareži čak i onesvestio, Milojko i ja smo nastavili dalje da spasavamo komšije. Gotovo u istom trenu na um mi je pala i prva komšinica Bojana, koja na istom spratu, naspram mog stana, živi sa šestomesečnom bebom – priseća se Ilić.



Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije